tiistai 22. kesäkuuta 2010

Zen Cafe - Ihminen

Ja alkuun heti perus hups en ookkaan postaillu pitkään aikaan ehe ehe nyt rupean taas kirjottelemaan ihan tosi juu juu. No en ole kirjotellut, koska ei vaan oo ollu sellanen kirjottelu olo, kesällä oon puuhaillu kaikkee muutakin. :) Enkä kyllä nyt voi luvatakkaan että jaksaisin vastaisuudessakaan..

Heti loman ensimmäisellä viikolla olin protuleirillä, ja kerronkin siitä nyt vähän enemmän (eli laitan hervottoman läjän kuvii ja kommentoin niit parilla sanalla). : D



Festarisimulaatio : D


Leiri siis järjestettiin Kustavissa, Itätalon kartanossa 6-13.6. Paikka oli hauska, vanha kartano jonka pihalla juoksenteli vapaana kaksi kiliä. Söpöjähän ne oli, vaikken mikään eläinystävä ookkaan, mutta ne järjesti aikamoisen kohtauksen ensimmäisenä päivänä juoksemalla keskelle istumapatjoja ja paskomalla.. Sotkemalla kaikki paikat. :D Pihalla vaelteli myös elämäntapaintiaaneja aka hippejä jotka rennosti rakentelivat hirsimajoja ja soittelivat balalaikkojaan..

Nigerialaiset, yo


Niille jotka eivät tiedä, protu eli prometheusleirit on pitkälle hyvin samanlaisia kuin rippileirit, mutta vaan uskonnollisesti sitoutumattomia (hohoo tonki oon upetellu ulkoo esitteestä :DD). Eli siellä pohdiskellaan syvällisyyksiä, ja joka päivälle on teemansa esim. ihmissuhteet, terrorismi, maahanmuutto.. Protulle on tarkoitus mennä yksin, siis ilman kaveria. Ihmisiin tutustuu paljon paremmin jos käsipuolessa ei roiku sitä bestistä kuiskuttelemassa inside-vitsejä. Mun mielestä se on hyvä juttu. Itse menin protulle, koska halusin lisää kavereita + kaikki mun tutut on suositellut sitä ja kehunu maasta taivaisiin. : D No okei, oli se leiri kyllä jokaisen kehun arvoinen. :)


Mafioso, kaikkien yhteinen lempileikki


Kun mä menin leirille, alussa oli sellainen vähän nihkeä tunnelma, en oikein uskonut että tutustuisin keheenkään oikeen kunnolla. Mutta jo toisen päivän aikana tunnelma rentoutui ja kaikki juttelivat keskenään vapaasti. Siellä oli tietenkin aivan huippu tyyppejä, ja uskon että tulen pitämään moniin yhteyttä vielä pitkään. :) Mulla oli kamera mukana, mutta en ottanut sillä yhtä ainutta kuvaa koko leiristä. Onneksi yhdella appareistamme oli hyvä järkkäri, ja sain sitten niitä kuvia.



Loppujuhla, kaikki leiriläiset kuvassa


Sunnuntaina, viimeisenä päivänä, meillä oli loppujuhla. Saatiin protukorut kaulaan, ja vielä upeet kukkaseppeleet päihimme. : D Ylempänä potrettia koko jengistä, harmi vaan että ohjaajat ja apuohjaajat eivät näy kuvassa. :( Kaiken kaikkiaan oli aivan mahtava viikko, nyt jo kauhea ikävä kaikkia ihmisiä. Onneksi meillä on runsaasti kaikenlaisia miittejä missä sitten kokoonnutaan isommalla porukalla. =)


Loppuun vielä meidän leirilakana, johon on kirjoteltu kaikkia randomeja läppiä meidän leiriltä. Se jaettiin kaikkien leiriläisten kesken ja aijon säilyttää omaa riekalettani ikuisesti. n___n

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti